Targoncavezető tanfolyam

Érdekel a targoncavezető képzés? Gyalogkíséretű, vezetőállásos vagy vezetőüléses targoncát vezetnél munkád során? Szerezd meg nálunk a szükséges targoncás jogosítványod! Figyelem változtak a szabályok! Ezután csak jogosítvány szükséges a targoncák kezeléséhez.
targoncavezeto-kepzes-miskolc

Miért érdemes elvégezned a targoncavezető tanfolyamot?


Keresett szakma logisztikai, kereskedelmi, ipari területen. Önállóan, vagy meglévő végzettség mellett is jól hasznosítható


A gyakorlatot saját targoncáinkon biztosítjuk, hogy eleget gyakorolhass a vizsgára


Felkészült és gyakorlatias oktatók segítenek az elméleti, valamint gyakorlati órákon


Több mint 500 fő tagoncás tesz sikeres vizsgát nálunk évente

A targoncavezető tanfolyam részletei

Felnőttképzési nyilvántartási szám

B/2020/003103


Elméleti oktatási rész

Általános munkavédelmi és elsősegély-nyújtási ismeretek
Általános üzemeltetési és technológiai ismeretek
Szakirányú gépspecifikus ismeretek


Gyakorlati oktatási rész

Gépkezelési gyakorlat
Munka- és balesetvédelmi ismeretek


A tanfolyam beiskolázási feltétele

Egészségügyi alkalmassági vizsgálat
Az orvosi vizsgálat formanyomtatványát letöltheti.


Segítünk orvosi vizsgálati helyekben, a jelentkezését után.


A targoncavezető tanfolyam időtartama

1,5 hónap a vizsgával együtt
Elméleti oktatás heti két alkalommal, délután 14:30-tól
Gyakorlati oktatás heti egy alkalommal délután és szombati nap


Tervezett indulás időpontja

2024. április 15.

Ez az időpont nem megfelelő?
Következő képzésünk indul: 2024. május 15.

Már elkezdődött a képzés? Ne aggódj, mivel indulás után is becsatlakozhatsz! Ehhez nincs más dolgod, mint jelentkezni!


A tanfolyam helyszíne

Elméleti képzés: 3529 Miskolc, Csabai kapu 25.
Gyakorlati képzés: 3529 Miskolc, Szilágyi D. u. 29.


Vizsga

Szóbeli vizsga az elméleti oktatás témaköreiből, tehát minden kezelni kívánt gépcsaládból külön-külön van gépspecifikus ismertek szóbeli vizsga
Gyakorlati vizsga – minden kezelni kívánt gépcsaládból külön-külön.

A képzés költségei

> Új jelentkező esetén (Korábban nem volt OKJ-s végzettsége, jogosítványa):

120.000 Ft

Tartalmazza a felkészítést a szóbeli vizsgákra, illetve a vizsgadíjat és a targoncás jogosítvány kiállítását 1 választott gépcsoportra. 


40.000 Ft/ további gépcsoport

További szakirányú gépcsoportok esetén ugyanazon a vizsgán

Plusz targoncagépcsaládok esetén a 40.000 Ft-os díj a gyakorlati oktatás költségét is tartalmazza.

Felmentési lehetőségek

Meglévő gépkezelői jogosítvánnyal:

55.000 Ft5 éven belüli, illetve nem a gépcsoporthoz tartozó kategóriában szerzett jogosítvány.Tartalmazza a felkészítést a szóbeli és gyakorlati vizsgára, valamint a vizsgadíjat és a jogosítvány kiállítását 1 választott gépcsoportra.
40.000 Ft/ gépcsoportTovábbi gépcsoportok esetén ugyanazon a vizsgán.

Korábbi OKJ képzettséggel:

40.000 FtA gépcsoporthoz tartozó OKJ-s végzettséggel.
30.000 Ft/ gépcsoportTovábbi gépcsoportok esetén ugyanazon a vizsgán.

Milyen gépcsoportokat lehet kezelni targoncás jogosítvánnyal?
3312
Gyalogkíséretű targonca
3313
Vezető állásos targonca
3324
Vezető üléses targonca
3327
Vontató targonca
3336
Autonóm komissiózó targonca

A targoncavezető képzésről képekben

Elérhető kedvezmények

Tanfolyami díjkedvezmény

Azok számára akik több képzésen vesznek részt nálunk különleges kedvezményt biztosítunk tanfolyami díjunkból:

2. képzésnél: 10%
3. képzésnél: 15%
4. képzésnél: 20%

A kedvezményt az egymás után végzett vagy akár az egymás mellett végzett képzésekre vonatkozik.
A gépkezelői tanfolyamok együttes igénybevétele esetén ez a kedvezmény nem vonatkozik.

A kedvezmény igénylését kérjük jelezze kollégánknak!

Részletfizetési lehetőség

Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk egyéni résztvevőink számára. Így a tanfolyam alatt az egyénileg legmegfelelőbb ütemben történhet a díjfizetés. 

Az ütemezést a felnőttképzési szerződés megkötésekor, a tanfolyamnyitón lehet egyeztetni a szervező kollégával. Ez lehet havi egyenlő részletekben vagy egyéni beosztás szerint a tanfolyam ideje alatt. 
Részletfizetés esetén az első részletet az első oktatási alkalommal, az utolsó részletet a vizsga előtt kérjük rendezni. 

Munkáltatói kedvezmény

Céges beiskolázás estén, 4 fő felett 15% tanfolyami díjkedvezményt biztosítunk.

Nagyobb létszám, egyéni igény esetén egyedi ajánlatot készítünk, így kihelyezett formában kedvezőbb árat és időbeosztást tudunk biztosítani.

Rólunk mondták

Gyakran ismételt kérdések

A felnőttképzésre egyrészt a honlapunkon, az adott képzés tájékoztató oldalán lehet jelentkezni. De amennyiben kényelmesebb személyesen a Miskolc, Csabai kapu 25. alatti irodánkban, valamint postai úton kiküldött jelentkezési lap visszapostázásával is lehet jelentkezni.

Weboldalunkon is közzétesszük a tanfolyamokhoz kapcsolódó fontos információt. De természetesen személyesen valamint telefonon is tudunk segíteni ügyfélszolgálati irodánkban. Felnőttképzési intézményünkben hétfőtől péntekig, 8-16 óra között várjuk az érdeklődőket. 

Minden tanfolyam esetében biztosítjuk a részletfizetés lehetőséget. A részletek ütemezését egyénileg egyeztetjük a szerződéskötéskor. Ilyen esetben az első részlet esedékessége a képzések elindulása, a vizsgáig pedig a képzési díj és a vizsgadíj rendezése szükséges.

Bankkártyás fizetési lehetőséget egyelőre nem tudunk biztosítani. A képzések díját, illetve a vizsgadíjakat átutalással, vagy a gazdasági irodában, készpénzzel van lehetőséged kiegyenlíteni.

A tanteremben tartott képzések Miskolcon, a Csabai kapu 25. alatti épületünkben tartjuk. Itt vannak tantermeink, illetve természeten az ügyfélszolgálati irodánk is, ahol személyesen is elérhetőek vagyunk. A külső gyakorlati helyszínt igénylő tanfolyamokat minden csoport esetében előre egyeztetjük.

Bár tantermeink Miskolc belvárosához közel vannak, a parkolás környékünkön ingyenes. Parkolni a Szent Ferenc Kórház melletti parkolóban és a környező utcákban egyaránt lehet. 

Kérjük a képzésekre autóval érkezőket, a parkoláskor vegyék figyelembe a kapu kijáratokat és táblával jelzett fenntartott parkolókat!

Az online oktatás sok tekintetben jól alkalmazható, időtakarékos megoldás. Így képzéseinknél egy tantermi oktatással együtt felváltva használjuk. Tapasztalataink szerint így a leghatékonyabb. Az online oktatást a csoportokkal előre egyeztetve alkalmazzuk.
Az online oktatástól függetlenül csoportjainknál zárt csoportoldalokkal segítjük a tanulást, ahol információkat, tananyagokat, feladatokat talál a résztvevő. 

Az Europass az Európai Unió által elfogadott bizonyítvány kiegészítő lap. A főbb EU-s nyelveken elérhető, a végzettséggel megszerzett kompetenciákat, készségeket írja le. 

Igénylésére jelenleg az OKJ-s bizonyítvány birtokában van lehetőség. Az Europass-t mindig a vizsgaszervező intézmény adja ki, mely az OKJ-s bizonyítványban van feltüntetve. Személyesen, vagy e-mailben történő jelzés alapján tudjuk kiállítani, amihez a bizonyítvány másolata, valamint a kért nyelv megjelölése szükséges. A kiállítás díja a mindenkori bruttó minimálbér 5%-a, nyelvenként. 

Az elindult tanfolyamokra is be lehet még csatlakozni abban az esetben, ha az adott felnőttképzés addigi óraszáma a maximális hiányzási mértéket még nem érte el. Erről minden esetben az adott képzésért felelős kolléga tud felvilágosítást adni.

A 2022-től indult képzési rendszerben a felkészítés és a vizsgáztatás elválik egymástól. Más felnőttoktatási intézményeknél ez azt jelenti, hogy a záróvizsga és a hozzá kapcsolódó ügyintézés a résztvevő feladata. Ilyenkor a vizsga új helyszínen, környezetben történik, sőt akár más városban (pl: Budapesten).

Számunkra egy felnőttképzés lezárása egy sikeres vizsga. Ezért mi végig kísérünk a képzéseinken egészen a vizsga végéig. Olyan akkreditált vizsgaközpontot keresünk számodra, amely az együtt tanuló csoport vizsgáját a tanulás helyszínén biztosítja. Így ott vizsgázhatsz, ahol tanfolyamot is elvégezted. 

Jelentkezés

MAGÁNSZEMÉLY esetén

KÉPZÉS NEVE: Targoncavezető tanfolyam

CÉG esetén

KÉPZÉS NEVE: Targoncavezető tanfolyam