Bemutatkozás

oktatasi-studio-miskolc

Ha minőségi felnőttképzési intézményt keresel, akkor a megfelelő helyen jársz!

Az Oktatási Stúdió 90 Kft. egy több mint 20 éves múlttal rendelkező családi vállalkozás, ahol a legnagyobb hangsúlyt a minőségi tanfolyamszervezésre fordítjuk. A kezdetektől elkötelezettek vagyunk, hogy a lehető legmagasabb színvonalú tanfolyamokat, képzéseket kínáljuk tanulóink számára.

Tanfolyamok, képzések szervezése magánszemélyeknek, illetve vállalatoknak egyaránt

Az OKJ tanfolyamok helyett is van lehetőséged megfelelő szakképesítést szerezni. Számos tanfolyamot az Oktatási Stúdió 90 Kft-nél is elvégezhetsz, melyek nem csupán bizonyítványt, hanem valódi tudást is adnak neked. Tantermi képzések mellett gyakorlati oktatással segítünk hozzá, hogy az elméleti tudás mellett tapasztalatot is szerezz.

Hiszünk a tanulásban!

Büszkék vagyunk rá, hogy Miskolcon az egyik legnagyobb felnőttképzéssel foglalkozó intézményként, több mint 20 éves tapasztalattal állunk a partnereink, az álláskeresők, valamint a szakmát tanulni rendelkezésére. A nálunk elvégzett képzések új kompetenciát, új szakmai ismereteket, ezáltal kiszélesedő látókört, gondolkodást jelentenek a hallgatóink számára. Tanfolyamainkon a résztvevők a KORMÁNYHIVATALOK Foglalkoztatási osztályai (korábban munkaügyi központok) támogatásával, egyéni finanszírozásból, illetve munkáltatói megrendelés alapján vehetnek részt.
hiszunk-a-tanulasban

Az Oktatási Stúdió minőségpolitikája

Jelen minőségpolitikai nyilatkozattal elkötelezzük magunkat, arra hogy

  • tevékenységünk minőségbiztosítási rendszerét és a szakmai munka eredményességét folyamatosan mérjük és tökéletesítjük, felelősséget vállalva mind vezetői, mind munkavállalói szinten a rendszer működtetéséért és fejlesztéséért.
  • a rendszer teljesítményét és a minőségcélok teljesülését évente értékeljük az intézmény vezetőségének bevonásával.
  • a minőségpolitikában és a vezetőségi átvizsgálásban megfogalmazott célok megvalósításához rendelkezésre bocsátjuk a szükséges erőforrásokat.
  • Figyelembe vesszük, és kielégítjük a képzésben részt vevők, a munkáltatók, Megrendelők- a munkatársak és az oktatók felnőttképzéssel kapcsolatos igényeit, valamint az elégedettségmérésen és a helyesbítő tevékenységeken keresztül figyelembe vesszük és beépítjük a képzésben résztvevők véleményét a minőségbiztosítás megvalósításába.

Célunk megfelelni a hatályos jogszabályi és szakmai előírásoknak. Ennek előfeltétele az általunk biztosított tevékenységek szabályozott, ellenőrzött és felügyelt végrehajtása.

Stratégiánk, hogy ügyfeleink igényeinek és a kapcsolódó képzési szolgáltatásainknak legjobb minőségben történő kielégítése, olyan kompetenciák közvetítése, amelyek elsajátításával a résztvevők magas szinten képesek megfelelni a követelményeknek és a szakmai kihívásoknak.

Munkatársainktól és a tevékenységünkbe bevont partnereinktől elvárjuk a megkívánt minőségszint folyamatos biztosítását, valamint minőségjavulást eredményező intézkedések felvetését, megvitatását és végrehajtását.

Minőségpolitikánk alapja az ügyfél elégedettsége, ezért rendszeresen felmérjük ügyfeleink elégedettségét és visszajelzéseik alapján folyamatosan fejlesztjük, javítjuk tevékenységünket.

Az eredményességet jól képzett, elkötelezett munkatársakkal, megfelelő tárgyi és személyi feltételek biztosításával növeljük.

Csapatunk

Skoda Lászlóné

ügyvezető

06 46/401-006
06 30/228 6402
skoda.laszlone@oktatasi-studio.hu

Skoda Tamás

ügyvezető

06 46/401-006
06 30/228 6402
skoda.tamas@oktatasi-studio.hu

Akik a segítségedre lesznek:

Karancsiné Somogyi Zsanett

Képzésszervező
Szépészeti és munkavédelmi képzések

06 70/881-3163 somogyi.zsanett@oktatasi-studio.hu

Hodop Orsolya

Képzésszervező
Tűzvédelmi és kihelyezett gépkezelő képzések

06 70/670-4708
hodop.orsolya@oktatasi-studio.hu

Misalek-Pétervári Kornélia

Képzésszervező
Kereskedelmi, szociális képzések

06 70/411-9597
petervari.kornelia@oktatasi-studio.hu

Fekete-Csige Gabriella

Képzésszervező
Mezőgazdasági képzések és GINOP programok

06 70/409 8712
csige.gabriella@oktatasi-studio.hu

Czimre Attila

Képzésszervező
Kereskedelmi, vagyonvédelmi és építőipari képzések

06 30/3366 365
czimre.attila@oktatasi-studio.hu

Bánfalviné Szőke Angelika

Képzésszervező
Gépkezelői képzések

06 30/299 5843
szoke.angelika@oktatasi-studio.hu

Gazdasági munkatársak

Nagy Tímea

06 46/401 006
nagy.timea@oktatasi-studio.hu

Nagy Gabriella

06 46/401 006
nagy.gabriella@oktatasi-studio.hu