Munkavédelmi képviselő

A legalább 20 főt foglalkoztató munkáltatóknál a munkavédelmi törvény előírásai alapján kötelező a munkavédelmi képviselő választás. A megválasztott képviselőknek először 16 órás majd 8 órás felkészítésen kell részt venni, hogy megismerjék a feladat ellátásához szükséges munkavédelmi ismereteket. Ezt biztosítjuk az Oktatási Stúdióban.
munkavédelmi-eloado-tanfolyam

Kinek ajánljuk a munkavédelmi képviselő képzést?

A 20 fő munkavállalót meghaladó létszámú munkaáltatók a munkavédelmi törvény előírásai alapján kötelesek munkavédelmi képviselőt választani. A megválasztott képviselőknek az megválasztást követő évben, először egy 16 órás képzésen kell részt venni a munkavédelmi törvény előírásai alapján. Ez követőn évente 8 órás ismétlődő képzésen kell részt venniük.

Miért érdemes nálunk elvégezned a munkavédelmi képviselő képzést?


Több mint 20 éve foglalkozunk munkavédelmi képzéssel


Oktatóink gyakorló munkavédelmi szakemberek és az ellenőrzést végző hatóság képviselői


Részt veszünk a vizsga lebonyolításában, hogy ne egy tanúsítvánnyal hanem államilag elismert bizonyítvánnyal zárd a képzést


Online és tantermi órák, üzemi gyakorlati napokkal

A munkavédelmi képviselő képzés részletei

Felnőttképzési engedélyszám

E-000042/2013/D007


Betölthető munkakörök

  • FEOR szám 3163 Munkavédelmi és üzembiztonsági foglalkozású
  • Betölthető munkakörök: Munkavédelmi képviselő

A képzés megkezdésének feltétele

  • alapfokú iskolai végzettség

A munkavédelmi képviselő képzés időtartama

16 óra – a képviselő megválasztását követő 1 éven belül

8 óra – második évtől, évente ismétlődő oktatás


A képzés időbeosztása

2 nap (8:30 – 14:30)


Tervezett indulás időpontja

2024. szeptember 26.

Amennyiben megtelt a képzés, akkor se aggódj, mivel megfelelő létszám esetén azonnal indítjuk az újabb kurzusunkat! Részletekről érdeklődj!


Vizsga

A második oktatási napot követően, a tanúsítvány megszerzésének feltétele a sikeres vizsga.

Írásbeli vizsga: Feleletválasztó és tesztfeladatok megoldása.
A vizsgafeladat időtartama: 15 perc


A továbbképzés követelménymoduljai

  • Munkavédelemmel és a képviselők jogállásával kapcsolatos jogi ismeretek
  • Munkavállalók biztonságos munkavégzésének feltételei

A képzés helyszíne

3529 Miskolc, Csabai kapu 25.


A képzés költségei

  • 28.000 Ft – 16 órás képzés
  • 18.000 Ft – 8 órás, ismétlődő képzés

Ha nem vagy biztos benne, hogy a Munkavédelmi képviselő képzésre van szükséged, olvassa el az alábbi tanfolyamok tájékozató anyagát is:

Munkavédelmi előadó

Tűzvédelmi előadó

Tűzvédelmi főelőadó

Elérhető kedvezmények

Tanfolyami díjkedvezmény

Azok számára akik több képzésen vesznek részt nálunk különleges kedvezményt biztosítunk tanfolyami díjunkból:

2. képzésnél: 10%
3. képzésnél: 15%
4. képzésnél: 20%

A kedvezményt az egymás után végzett vagy akár az egymás mellett végzett képzésekre vonatkozik.
A gépkezelői tanfolyamok együttes igénybevétele esetén ez a kedvezmény nem vonatkozik.

A kedvezmény igénylését kérjük jelezze kollégánknak!

Részletfizetési lehetőség

Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk egyéni résztvevőink számára. Így a tanfolyam alatt az egyénileg legmegfelelőbb ütemben történhet a díjfizetés. 

Az ütemezést a felnőttképzési szerződés megkötésekor, a tanfolyamnyitón lehet egyeztetni a szervező kollégával. Ez lehet havi egyenlő részletekben vagy egyéni beosztás szerint a tanfolyam ideje alatt. 
Részletfizetés esetén az első részletet az első oktatási alkalommal, az utolsó részletet a vizsga előtt kérjük rendezni. 

Munkáltatói kedvezmény

Céges beiskolázás estén, 4 fő felett 15% tanfolyami díjkedvezményt biztosítunk.

Nagyobb létszám, egyéni igény esetén egyedi ajánlatot készítünk, így kihelyezett formában kedvezőbb árat és időbeosztást tudunk biztosítani.

Rólunk mondták

Gyakran ismételt kérdések

A felnőttképzésre egyrészt a honlapunkon, az adott képzés tájékoztató oldalán lehet jelentkezni. De amennyiben kényelmesebb személyesen a Miskolc, Csabai kapu 25. alatti irodánkban, valamint postai úton kiküldött jelentkezési lap visszapostázásával is lehet jelentkezni.

Weboldalunkon is közzétesszük a tanfolyamokhoz kapcsolódó fontos információt. De természetesen személyesen valamint telefonon is tudunk segíteni ügyfélszolgálati irodánkban. Felnőttképzési intézményünkben hétfőtől péntekig, 8-16 óra között várjuk az érdeklődőket. 

Minden tanfolyam esetében biztosítjuk a részletfizetés lehetőséget. A részletek ütemezését egyénileg egyeztetjük a szerződéskötéskor. Ilyen esetben az első részlet esedékessége a képzések elindulása, a vizsgáig pedig a képzési díj és a vizsgadíj rendezése szükséges.

Bankkártyás fizetési lehetőséget egyelőre nem tudunk biztosítani. A képzések díját, illetve a vizsgadíjakat átutalással, vagy a gazdasági irodában, készpénzzel van lehetőséged kiegyenlíteni.

A tanteremben tartott képzések Miskolcon, a Csabai kapu 25. alatti épületünkben tartjuk. Itt vannak tantermeink, illetve természeten az ügyfélszolgálati irodánk is, ahol személyesen is elérhetőek vagyunk. A külső gyakorlati helyszínt igénylő tanfolyamokat minden csoport esetében előre egyeztetjük.

Bár tantermeink Miskolc belvárosához közel vannak, a parkolás környékünkön ingyenes. Parkolni a Szent Ferenc Kórház melletti parkolóban és a környező utcákban egyaránt lehet. 

Kérjük a képzésekre autóval érkezőket, a parkoláskor vegyék figyelembe a kapu kijáratokat és táblával jelzett fenntartott parkolókat!

Az online oktatás sok tekintetben jól alkalmazható, időtakarékos megoldás. Így képzéseinknél egy tantermi oktatással együtt felváltva használjuk. Tapasztalataink szerint így a leghatékonyabb. Az online oktatást a csoportokkal előre egyeztetve alkalmazzuk.
Az online oktatástól függetlenül csoportjainknál zárt csoportoldalokkal segítjük a tanulást, ahol információkat, tananyagokat, feladatokat talál a résztvevő. 

Az Europass az Európai Unió által elfogadott bizonyítvány kiegészítő lap. A főbb EU-s nyelveken elérhető, a végzettséggel megszerzett kompetenciákat, készségeket írja le. 

Igénylésére jelenleg az OKJ-s bizonyítvány birtokában van lehetőség. Az Europass-t mindig a vizsgaszervező intézmény adja ki, mely az OKJ-s bizonyítványban van feltüntetve. Személyesen, vagy e-mailben történő jelzés alapján tudjuk kiállítani, amihez a bizonyítvány másolata, valamint a kért nyelv megjelölése szükséges. A kiállítás díja a mindenkori bruttó minimálbér 5%-a, nyelvenként. 

Az elindult tanfolyamokra is be lehet még csatlakozni abban az esetben, ha az adott felnőttképzés addigi óraszáma a maximális hiányzási mértéket még nem érte el. Erről minden esetben az adott képzésért felelős kolléga tud felvilágosítást adni.

A 2022-től indult képzési rendszerben a felkészítés és a vizsgáztatás elválik egymástól. Más felnőttoktatási intézményeknél ez azt jelenti, hogy a záróvizsga és a hozzá kapcsolódó ügyintézés a résztvevő feladata. Ilyenkor a vizsga új helyszínen, környezetben történik, sőt akár más városban (pl: Budapesten).

Számunkra egy felnőttképzés lezárása egy sikeres vizsga. Ezért mi végig kísérünk a képzéseinken egészen a vizsga végéig. Olyan akkreditált vizsgaközpontot keresünk számodra, amely az együtt tanuló csoport vizsgáját a tanulás helyszínén biztosítja. Így ott vizsgázhatsz, ahol tanfolyamot is elvégezted. 

Jelentkezés

MAGÁNSZEMÉLY esetén

KÉPZÉS NEVE: Munkavédelmi képviselő

CÉG esetén

KÉPZÉS NEVE: Munkavédelmi képviselő