Kisfeszültségű mérőhelyi FAM szerelő képzés

FAM képzés az Oktatási Stúdió kínálatában. Villanyszerelők számára kiváló lehetőség a kisfeszültségű mérőhelyi FAM szerelő képzés elvégzése.
kisfeszultsegu-merohelyi-fam-szerelo

Miért érdemes elvégezned a FAM képzést?


A FAM képzés feszültség alatti munkavégzéshez szükséges képesítést ad


Rövid képzési idő alatt megszerezhető


A terület elismert szakemberei az oktatók


Tantermi és online formában, amelyik megfelelőbb

A képzés részletei

Felnőttképzési engedélyszám

E/2020/000359


A FAM képzés témakörei

 • a FAM Biztonsági Szabályzatban rögzített
 • a kisfeszültségű FAM munkavégzésre vonatkozó
 • előírások, dokumentumok
 • műveletsor megtervezése, kockázatértékelés
 • munkavédelem, védőeszközök, személyi feltételek
 • a hálózat alkalmasságának vizsgálata

A tanfolyam megkezdésének feltételei

 • Alapfokú iskolai végzettség
 • Villanyszerelő / elektotechnikai technikus / erősáramú elektronikai technikus
 • Villamosmérnök
 • Egészségügyi alkalmasság igazolása
 • 1 év erősáramú szakmai gyakorlat igazolása

A képzés időtartama

1 hónap


Tervezett indulás időpontja

Megfelelő létszám esetén indul.

Már elkezdődött a képzés? Ne aggódj, mivel indulás után is becsatlakozhatsz! Ehhez nincs más dolgod, mint jelentkezni!
Amennyiben megtelt a képzés,
akkor se aggódj, mivel megfelelő létszám esetén azonnal indítjuk az újabb kurzusunkat! Részletekről érdeklődj!


A képzés időbeosztása

heti két hétköznap délután 14.30 – 19.00, vagy szombati napokon 9.00 – 14.00


Vizsga

Írásbeli vizsga: Kisfeszültségű FAM ismeretek

Projektfeladat: Kisfeszültségű FAM mérőhelyi szerelési gyakorlat


A FAM képzés helyszíne

Miskolc, Csabai kapu 25.


A képzés költségei

Mivel a FAM tanfolyam költségei egyedileg kerülnek kialakításra, ezért részletekért érdeklődj telefonon a +36 46/401-006, személyesen Miskolcon a Csabai kapu 25 szám alatt! Vagy emailben az info@oktatasi-studio.hu címen.

Ha nem vagy biztos benne, hogy a FAM képzésre van szükséged, akkor olvasd el az alábbi tanfolyamok tájékozató anyagát is:

Villanyszerelő

Villamos alállomás kezelő

Villámvédelmi felülvizsgáló

Villamos biztonsági felülvizsgáló

Villamos biztonsági felülvizsgáló továbbképzés

Elérhető kedvezmények

Tanfolyami díjkedvezmény

Azok számára akik több képzésen vesznek részt nálunk különleges kedvezményt biztosítunk tanfolyami díjunkból:

2. képzésnél: 10%
3. képzésnél: 15%
4. képzésnél: 20%

A kedvezményt az egymás után végzett vagy akár az egymás mellett végzett képzésekre vonatkozik.
A gépkezelői tanfolyamok együttes igénybevétele esetén ez a kedvezmény nem vonatkozik.

A kedvezmény igénylését kérjük jelezze kollégánknak!

Részletfizetési lehetőség

Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk egyéni résztvevőink számára. Így a tanfolyam alatt az egyénileg legmegfelelőbb ütemben történhet a díjfizetés. 

Az ütemezést a felnőttképzési szerződés megkötésekor, a tanfolyamnyitón lehet egyeztetni a szervező kollégával. Ez lehet havi egyenlő részletekben vagy egyéni beosztás szerint a tanfolyam ideje alatt. 
Részletfizetés esetén az első részletet az első oktatási alkalommal, az utolsó részletet a vizsga előtt kérjük rendezni. 

Munkáltatói kedvezmény

Céges beiskolázás estén, 4 fő felett 15% tanfolyami díjkedvezményt biztosítunk.

Nagyobb létszám, egyéni igény esetén egyedi ajánlatot készítünk, így kihelyezett formában kedvezőbb árat és időbeosztást tudunk biztosítani.

Rólunk mondták

Gyakran ismételt kérdések

A felnőttképzésre egyrészt a honlapunkon, az adott képzés tájékoztató oldalán lehet jelentkezni. De amennyiben kényelmesebb személyesen a Miskolc, Csabai kapu 25. alatti irodánkban, valamint postai úton kiküldött jelentkezési lap visszapostázásával is lehet jelentkezni.

Weboldalunkon is közzétesszük a tanfolyamokhoz kapcsolódó fontos információt. De természetesen személyesen valamint telefonon is tudunk segíteni ügyfélszolgálati irodánkban. Felnőttképzési intézményünkben hétfőtől péntekig, 8-16 óra között várjuk az érdeklődőket. 

Minden tanfolyam esetében biztosítjuk a részletfizetés lehetőséget. A részletek ütemezését egyénileg egyeztetjük a szerződéskötéskor. Ilyen esetben az első részlet esedékessége a képzések elindulása, a vizsgáig pedig a képzési díj és a vizsgadíj rendezése szükséges.

Bankkártyás fizetési lehetőséget egyelőre nem tudunk biztosítani. A képzések díját, illetve a vizsgadíjakat átutalással, vagy a gazdasági irodában, készpénzzel van lehetőséged kiegyenlíteni.

A tanteremben tartott képzések Miskolcon, a Csabai kapu 25. alatti épületünkben tartjuk. Itt vannak tantermeink, illetve természeten az ügyfélszolgálati irodánk is, ahol személyesen is elérhetőek vagyunk. A külső gyakorlati helyszínt igénylő tanfolyamokat minden csoport esetében előre egyeztetjük.

Bár tantermeink Miskolc belvárosához közel vannak, a parkolás környékünkön ingyenes. Parkolni a Szent Ferenc Kórház melletti parkolóban és a környező utcákban egyaránt lehet. 

Kérjük a képzésekre autóval érkezőket, a parkoláskor vegyék figyelembe a kapu kijáratokat és táblával jelzett fenntartott parkolókat!

Az online oktatás sok tekintetben jól alkalmazható, időtakarékos megoldás. Így képzéseinknél egy tantermi oktatással együtt felváltva használjuk. Tapasztalataink szerint így a leghatékonyabb. Az online oktatást a csoportokkal előre egyeztetve alkalmazzuk.
Az online oktatástól függetlenül csoportjainknál zárt csoportoldalokkal segítjük a tanulást, ahol információkat, tananyagokat, feladatokat talál a résztvevő. 

Az Europass az Európai Unió által elfogadott bizonyítvány kiegészítő lap. A főbb EU-s nyelveken elérhető, a végzettséggel megszerzett kompetenciákat, készségeket írja le. 

Igénylésére jelenleg az OKJ-s bizonyítvány birtokában van lehetőség. Az Europass-t mindig a vizsgaszervező intézmény adja ki, mely az OKJ-s bizonyítványban van feltüntetve. Személyesen, vagy e-mailben történő jelzés alapján tudjuk kiállítani, amihez a bizonyítvány másolata, valamint a kért nyelv megjelölése szükséges. A kiállítás díja a mindenkori bruttó minimálbér 5%-a, nyelvenként. 

Az elindult tanfolyamokra is be lehet még csatlakozni abban az esetben, ha az adott felnőttképzés addigi óraszáma a maximális hiányzási mértéket még nem érte el. Erről minden esetben az adott képzésért felelős kolléga tud felvilágosítást adni.

A 2022-től indult képzési rendszerben a felkészítés és a vizsgáztatás elválik egymástól. Más felnőttoktatási intézményeknél ez azt jelenti, hogy a záróvizsga és a hozzá kapcsolódó ügyintézés a résztvevő feladata. Ilyenkor a vizsga új helyszínen, környezetben történik, sőt akár más városban (pl: Budapesten).

Számunkra egy felnőttképzés lezárása egy sikeres vizsga. Ezért mi végig kísérünk a képzéseinken egészen a vizsga végéig. Olyan akkreditált vizsgaközpontot keresünk számodra, amely az együtt tanuló csoport vizsgáját a tanulás helyszínén biztosítja. Így ott vizsgázhatsz, ahol tanfolyamot is elvégezted. 

Jelentkezés

MAGÁNSZEMÉLY esetén

KÉPZÉS NEVE: Kisfeszültségű mérőhelyi FAM szerelő képzés

CÉG esetén

KÉPZÉS NEVE: Kisfeszültségű mérőhelyi FAM szerelő képzés