Kisgyermekgondozó, -nevelő

A kisgyermekgondozó képzést partneriskolánk, a Stúdium Technikum és Szakképzőiskola indítja!
kisgyermek gnodozó

Miért érdemes elvégezned kisgyermekgondozó a képzést?


Oktatóid a szakma elismert-, vezető szakemberei, akiknek a tapasztalata, valamint ismerete garancia a kiemelkedő képzési színvonalra


Gyakorlati helyszínt biztosítnuk Miskolcon, nem kell neked keresni!


Tantermi és online órák a rugalmasabb időbeosztásért, a csoport igényei szerint


Online felület, ahol tananyagokat, kiegészítő feladatokat találhatsz és kérdezhetsz tanáraidtól, csoporttársaidtól és tőlünk is.

A tanfolyam részletei

A szakma azonosító száma

Szakképző Intézmény OM azonosító

5 0922 22 02

910025


A képzés témakörei

  • Gyermekjólétre, gyermekvédelemre és kisgyermekellátásra vonatkozó jogszabályi és szakmai előírások
  • Családpedagógia
  • Fejlődéslélektan
  • Pedagógiai ismeretek
  • Pszichológiai ismeretek
  • Egészségügyi alapismeretek
  • Napi gondozási-nevelési feladatok ellátása gyermekintézményben

A kisgyermekgondozó képzés megkezdésének feltétele

  • érettségi bizonyítvány
  • foglalkozás-egészségügyi alkalmassági igazolás
  • pályaalkalmassági vizsgálat

A képzés időtartama

1 év


Tervezett indulás időpontja

2024. szeptember 9.

Már elkezdődött a kisgyermekgondozó képzés? Ne aggódj! Indulás után is becsatlakozhatsz! Ehhez nincs más dolgod, mint jelentkezni!
Amennyiben megtelt a képzés,
akkor se csüggedj, mivel megfelelő létszám esetén azonnal indítjuk az újabb kurzusunkat! Részletekről érdeklődj!


A kisgyermekgondozó képzés időbeosztása

Heti egy hétköznap délután (14.30 – 19.00) és szombat 9.00 – 14.00, vagy szombatonként 9.00 – 17.00.


Vizsga

Központi interaktív vizsga: kisgyermekgondozó, -nevelő szakmai ismeret

Projektfeladat:

1. vizsgarész: Portfólió készítése egy kisgyermek fejlődéséről

2. vizsgarész: Napi gondozási, illetve nevelési feladatok ellátása gyermekintézményben


A képzés helyszíne

Miskolc, Csabai kapu 25. – Gyakorlóhelyet biztosítunk!


A képzés költségei

10 x 32.000 Ft + vizsgadíj

Ha nem vagy biztos benne, hogy a Kisgyermekgondozó, -nevelő tanfolyamra van szükséged, olvassa el az alábbi tanfolyamok tájékozató anyagát is:

Dajka képzés

Gyógypedagógiai asszisztens

Pedagógiai asszisztens képzés

Elérhető kedvezmények

Tanfolyami díjkedvezmény

Azok számára akik több képzésen vesznek részt nálunk különleges kedvezményt biztosítunk tanfolyami díjunkból:

2. képzésnél: 10%
3. képzésnél: 15%
4. képzésnél: 20%

A kedvezményt az egymás után végzett vagy akár az egymás mellett végzett képzésekre vonatkozik.
A gépkezelői tanfolyamok együttes igénybevétele esetén ez a kedvezmény nem vonatkozik.

A kedvezmény igénylését kérjük jelezze kollégánknak!

Részletfizetési lehetőség

Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk egyéni résztvevőink számára. Így a tanfolyam alatt az egyénileg legmegfelelőbb ütemben történhet a díjfizetés. 

Az ütemezést a felnőttképzési szerződés megkötésekor, a tanfolyamnyitón lehet egyeztetni a szervező kollégával. Ez lehet havi egyenlő részletekben vagy egyéni beosztás szerint a tanfolyam ideje alatt. 
Részletfizetés esetén az első részletet az első oktatási alkalommal, az utolsó részletet a vizsga előtt kérjük rendezni. 

Munkáltatói kedvezmény

Céges beiskolázás estén, 4 fő felett 15% tanfolyami díjkedvezményt biztosítunk.

Nagyobb létszám, egyéni igény esetén egyedi ajánlatot készítünk, így kihelyezett formában kedvezőbb árat és időbeosztást tudunk biztosítani.

Képzési hitellehetőség

Három hónapnál hosszabb képzéseinken Képzési hitelt igényelhetsz a Diákhitel Központtól. A hitel csak a képzési díjra fordítható, összege a képzési díj de, maximum 500.000 Ft. 

=> Részletesebb leírás a Képzési Hitelről

Rólunk mondták

Gyakran ismételt kérdések

A felnőttképzésre egyrészt a honlapunkon, az adott képzés tájékoztató oldalán lehet jelentkezni. De amennyiben kényelmesebb személyesen a Miskolc, Csabai kapu 25. alatti irodánkban, valamint postai úton kiküldött jelentkezési lap visszapostázásával is lehet jelentkezni.

Weboldalunkon is közzétesszük a tanfolyamokhoz kapcsolódó fontos információt. De természetesen személyesen valamint telefonon is tudunk segíteni ügyfélszolgálati irodánkban. Felnőttképzési intézményünkben hétfőtől péntekig, 8-16 óra között várjuk az érdeklődőket. 

Minden tanfolyam esetében biztosítjuk a részletfizetés lehetőséget. A részletek ütemezését egyénileg egyeztetjük a szerződéskötéskor. Ilyen esetben az első részlet esedékessége a képzések elindulása, a vizsgáig pedig a képzési díj és a vizsgadíj rendezése szükséges.

Bankkártyás fizetési lehetőséget egyelőre nem tudunk biztosítani. A képzések díját, illetve a vizsgadíjakat átutalással, vagy a gazdasági irodában, készpénzzel van lehetőséged kiegyenlíteni.

A tanteremben tartott képzések Miskolcon, a Csabai kapu 25. alatti épületünkben tartjuk. Itt vannak tantermeink, illetve természeten az ügyfélszolgálati irodánk is, ahol személyesen is elérhetőek vagyunk. A külső gyakorlati helyszínt igénylő tanfolyamokat minden csoport esetében előre egyeztetjük.

Bár tantermeink Miskolc belvárosához közel vannak, a parkolás környékünkön ingyenes. Parkolni a Szent Ferenc Kórház melletti parkolóban és a környező utcákban egyaránt lehet. 

Kérjük a képzésekre autóval érkezőket, a parkoláskor vegyék figyelembe a kapu kijáratokat és táblával jelzett fenntartott parkolókat!

Az online oktatás sok tekintetben jól alkalmazható, időtakarékos megoldás. Így képzéseinknél egy tantermi oktatással együtt felváltva használjuk. Tapasztalataink szerint így a leghatékonyabb. Az online oktatást a csoportokkal előre egyeztetve alkalmazzuk.
Az online oktatástól függetlenül csoportjainknál zárt csoportoldalokkal segítjük a tanulást, ahol információkat, tananyagokat, feladatokat talál a résztvevő. 

Az Europass az Európai Unió által elfogadott bizonyítvány kiegészítő lap. A főbb EU-s nyelveken elérhető, a végzettséggel megszerzett kompetenciákat, készségeket írja le. 

Igénylésére jelenleg az OKJ-s bizonyítvány birtokában van lehetőség. Az Europass-t mindig a vizsgaszervező intézmény adja ki, mely az OKJ-s bizonyítványban van feltüntetve. Személyesen, vagy e-mailben történő jelzés alapján tudjuk kiállítani, amihez a bizonyítvány másolata, valamint a kért nyelv megjelölése szükséges. A kiállítás díja a mindenkori bruttó minimálbér 5%-a, nyelvenként. 

Az elindult tanfolyamokra is be lehet még csatlakozni abban az esetben, ha az adott felnőttképzés addigi óraszáma a maximális hiányzási mértéket még nem érte el. Erről minden esetben az adott képzésért felelős kolléga tud felvilágosítást adni.

A 2022-től indult képzési rendszerben a felkészítés és a vizsgáztatás elválik egymástól. Más felnőttoktatási intézményeknél ez azt jelenti, hogy a záróvizsga és a hozzá kapcsolódó ügyintézés a résztvevő feladata. Ilyenkor a vizsga új helyszínen, környezetben történik, sőt akár más városban (pl: Budapesten).

Számunkra egy felnőttképzés lezárása egy sikeres vizsga. Ezért mi végig kísérünk a képzéseinken egészen a vizsga végéig. Olyan akkreditált vizsgaközpontot keresünk számodra, amely az együtt tanuló csoport vizsgáját a tanulás helyszínén biztosítja. Így ott vizsgázhatsz, ahol tanfolyamot is elvégezted. 

Jelentkezés

MAGÁNSZEMÉLY esetén

KÉPZÉS NEVE: Kisgyermekgondozó, -nevelő

CÉG esetén

KÉPZÉS NEVE: Kisgyermekgondozó, -nevelő