• oktatasi-log-hirhez

  Tisztelt Partnereink !

  Tisztelt Partnereink !

  Jelenleg május 11-ét írjuk, és immár 7. hete másképpen folyik a munka nemcsak Nálunk, de több egyéb vállalkozásnál is.

   

  Nekünk már nagyon hiányzik a képzéseken résztvevőinkkel a személyes kapcsolattartás, de talán ez tanfolyami hallgatóinknál is így van.

   

  Folyamatban levő képzéseink (un. fizetős képzéseink) több esetben a kontakt órák felénél tartottak, várva a júniusi vizsgákat. Ezeken a képzéseken igyekszünk megteremteni a digitális oktatás feltételeit. Itt hamarosan új formában megindulnak itt az oktatások, ha erre a többségnek igénye van. Kérjük itt azokat is akik inkább a felfüggesztés mellett tették le a voksot, tanuljanak velünk a rendelkezésre bocsájtott anyagokból. Vizsga előtt mindenképpen lesznek kontakt órák is, de az eredetinél kisebb volumenben.

   

  Céges képzéseinknél a Megrendelő, ill az Önöket támogató Munkáltató határozza meg, hogy folytatódhat-e az oktatás. Megértjük, hogy nem könnyű dolgozni és digitális oktatásban részt venni egyszerre.

   

  Közben mi magunk készülünk újabb digitális tananyagokkal. Ebbe nagyon sok munkát kell belefektetni, mert ebben ez esetben igazán nem mindegy, hogy kipróbáltan  alkalmazzuk a rendelkezésre álló felületeket és meg tudjuk tölteni tartalommal.  Munkatársaink „váltó műszakban” dolgoznak. Kihasználjuk az időt, mert nagyon fontos most az is, hogy rendet rakjunk a környezetünkben, rendet tegyünk irányítási rendszerünkben, archiváljunk, csökkenjen a dossziék száma és elvégezzünk néhány olyan fejlesztést amit normál munkatempó mellett nem tudunk megtenni.

   

  Rövidesen jelentkezünk digitális távoktatási kínálatunkkal, és életképekkel jelenlegi munkánkról.

   

  Az Oktatási Stúdió
  Csapata