Képzési kínálatunk

Aranykalászos gazda tanfolyam

Amennyiben szeretne általános mezőgazdasági szakismereteket, a mezőgazdasági munkák végzéséhez szükséges elméleti, fizikai és gyakorlati felkészültséget, a vállalkozói tevékenységhez szükséges alapismereteket szerezni, válassza aranykalászos gazda képzésünket!

Bérügyintéző tanfolyam

Ez a képzésünk már nem indítható! A Bérügyintéző képzés Országos Képzési Jegyzékben szerelő képzés, úgynevezett OKJ-s képzés volt. 2021. január 1-től már nem indíthatóak OKJ-s képzések, így ez képzés sem. Ehhez a képzési területhez kapcsolódóan hamarosan új képzéssel jelentkezünk.

Boltvezető tanfolyam

Ez a képzésünk már nem indítható! A Boltvezető képzés Országos Képzési Jegyzékben szerelő képzés, úgynevezett OKJ-s képzés volt. 2021. január 1-től már nem indíthatóak OKJ-s képzések, így ez képzés sem. Ehhez a képzési területhez kapcsolódóan hamarosan új képzéssel jelentkezünk.

Dajka tanfolyam

Szeret gyerekkel foglalkozni? Szívesen venne részt óvodáskorú gyerekek gondozásában, nevelésében? A Dajka képzésünkön megismerheti azokat a szakmai ismereteket, amelyek ehhez a kedves, szeretetteljes munkakörhöz szükségesek.

Élelmiszer eladó tanfolyam

Élelmiszerboltban, ABC-ben, vagy akár hipermarketben dolgozna eladóként? Felkészült oktatóink, lényegre törő, gyakorlatorientált képzésünkön felkészítik az élelmiszer eladó szakmákra.

Emelőgép ügyintéző tanfolyam

Az emelőgépek üzemeltetéséért felelős személy számára szükséges végzettség. Emelőgép ügyintézőként jogosult szerkezeti vizsgálatok elvégzésére, dokumentálására.

Emelőgépkezelő tanfolyam

Emelőgépet kezelne? Emelőkosárral, emelőállvánnyal, híddaruval, bakdaruval dolgozik? Szerezze meg nálunk a szükséges gépkezelő jogosítványát! Figyelem változtak a szabályok! Ezután csak jogosítvány szükséges az emelőgépek kezeléséhez.

Földmunka és rakodógépkezelő tanfolyam

Földmunkagépet kezelne? Árokásóval, homlokrakodóval, kotróval dolgozik? Szerezze meg nálunk a szükséges gépkezelő jogosítványát! Figyelem változtak a szabályok! Ezután csak jogosítvány szükséges az földmunka és rakodógépek kezeléséhez.

Hatósági vizsga – Gépkezelő tanfolyam

Már rendelkezik targoncák, emelőgépek, földmunkagépek kezeléséhez szükséges OKJ-s végzettséggel? Szeretné bővíteni a kezelhető gépek körét? Új gépcsoportra van szüksége a Gépkezelő jogosítványban? Nem kell teljes OKJ-s képzésen részt vennie! Jelentkezzen Hatósági vizsgánkra!

Kazángépész (12t/h felett)

A 21/2010. (V.14.) NFGM rendelet a kazános kezeléséhez szakképesítés meglétéhez köti. A legfeljebb 21 Mw teljesítményű illetve 30 t/h tömegáramú kazán kezeléséhez Kazángépész tanfolyam szükséges

Kazánkezelő tanfolyam

A 21/2010. (V.14.) NFGM rendelet a kazános kezeléséhez szakképesítés meglétéhez köti. A legfeljebb 7200 kW teljesítményű illetve 12 t/h tömegáramú kazán kezeléséhez Kazánkezelő tanfolyam szükséges

Kazános továbbképzés

A kazánok, nyomástartó edény rendszerek működtetői az OKJ-s végzettség megszerzése után 5 évenként ismeret megújító továbbképzésre kötelezettek, hogy a gyors léptékű technológiai fejlődést, szabványváltozásokat megismerhessék.

Kézápoló és műkörömépítő tanfolyam

Kreativitás, kézügyesség és jó kommunikáció jellemzi? Kézápoló és műkörömépítő szakmába kamatoztathatja ezeket a készségeit. Képzésünkön műkörömépítő mesterekről tanulhatja meg a szakmai fortélyait melyhez ajándék díszítőtréning is tartozik.

Kisgépkezelő tanfolyam

A veszélyes kisgépek használata előtt a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállaló által kezelt kisgépek biztonságos használatáról elméleti és gyakorlati oktatásban részesítse. Leggyakoribb gépek: fűkasza, fűnyíró, sövényvágó, döngölő béka, bontókalapács, kézi láncos emelő stb.

Kisgyermek gondozó – nevelő tanfolyam

Kedves, nyitott, türelmes, figyelmes személyiség? Akinek fontos, hogy a kisgyermekek szeretetteljes, gondoskodó környezetben növekedhessenek, fejlődhessenek. Kisgyermek gondozó – nevelő tanfolyamunkon felkészítjük a 0-3 éves korosztállyal való foglalkozás kihívásaira.

Kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam

A 21/2010. (V.14.) NFGM rendelet a kazános kezeléséhez szakképesítés meglétéhez köti. A legfeljebb 1400 kW teljesítményű illetve 2 t/h tömegáramú kazán kezeléséhez Kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam szükséges

Környezetvédelmi ügyintéző tanfolyam

Ez a képzésünk már nem indítható! A Környezetvédelmi ügyintéző képzés Országos Képzési Jegyzékben szerelő képzés, úgynevezett OKJ-s képzés volt. 2021. január 1-től már nem indíthatóak OKJ-s képzések, így ez képzés sem. Ehhez a képzési területhez kapcsolódóan hamarosan új képzéssel jelentkezünk.

Kozmetikus tanfolyam

Ez a képzésünk már nem indítható! A Kozmetikus képzés Országos Képzési Jegyzékben szerelő képzés, úgynevezett OKJ-s képzés volt. 2021. január 1-től már nem indíthatóak OKJ-s képzések, így ez képzés sem. Ehhez a képzési területhez kapcsolódóan hamarosan új képzéssel jelentkezünk.

Lábápoló tanfolyam

Ez a képzésünk már nem indítható! A Lábápoló képzés Országos Képzési Jegyzékben szerelő képzés, úgynevezett OKJ-s képzés volt. 2021. január 1-től már nem indíthatóak OKJ-s képzések, így ez képzés sem. Ehhez a képzési területhez kapcsolódóan hamarosan új képzéssel jelentkezünk.

Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tanfolyam

Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tanfolyam Ez a képzésünk már nem indítható! A Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző képzés Országos Képzési Jegyzékben szerelő képzés, úgynevezett OKJ-s képzés volt. 2021. január 1-től már nem indíthatóak OKJ-s képzések, így ez képzés sem. Ehhez a képzési területhez kapcsolódóan hamarosan új képzéssel jelentkezünk. A logisztikai és szállítmányozási ügyintéző feladata a logisztikai [...]

Munkavédelmi előadó tanfolyam

Piacképes tudást és szakmát szeretne? Munkavédelmi előadóként jó eséllyel tud elhelyezkedni a munkaerőpiacon, hiszen egyre nagyobb igény van a jól képzett munkavédelmi szakemberekre.

Munkavédelmi képviselő tanfolyam

A legalább 20 főt foglalkoztató munkáltatóknál a munkavédelmi törvény előírásai alapján kötelező a munkavédelmi képviselő választás. A megválasztott képviselőknek először 16 órás majd 8 órás felkészítésen kell részt venni, hogy megismerjék a feladat ellátásához szükséges munkavédelmi ismereteket.

Műszaki eladó tanfolyam

Műszaki boltban dolgozna eladóként? Felkészült oktatóink, lényegre törő, gyakorlatorientált képzésünkön felkészítik a műszaki eladó szakmára.

Nyomástartóedény-gépész

Nyomástartóedény gépész tanfolyami végzettség szükségek minden hatósági felügyelet alá tartozó nyomástartó berendezések, rendszerek kezelését, működtetését végzők számára. A végzettséget a 12/2004. (II.13.) GKM rendelet írja elő.

Pedagógiai munkatárs (Pedagógiai asszisztens) tanfolyam

Szeret gyermekekkel foglalkozni? A pedagógiai asszisztens képzés elvégzésével olyan elméleti és gyakorlati tudást szerez, melynek birtokában hatékonyan tud részt venni a pedagógusok felügyelete mellett az óvodás és iskoláskorú gyermekek nevelésében.

Ruházati eladó tanfolyam

Ruházati boltban dolgozna eladóként? Felkészült oktatóink, lényegre törő, gyakorlatorientált képzésünkön felkészítik a ruházati eladó szakmákra.

Személy és vagyonőr tanfolyam

A személy-és vagyonőrök mindennapi munkájukkal hozzájárulnak adott közigazgatási terület vagy objektum védelméhez, közbiztonságának növeléséhez, a szervezett sport, kulturális, politikai rendezvény zavartalan lebonyolításához, parkolóhelyek őrzéséhez, szállítmányok biztosításához, kíséréséhez. Megnőtt a társadalmi szintű elfogadottsága a személy-és vagyonőri munkának, a munkaerőpiacon keresett szakképesítéssé nőtte ki magát.

Szépségtanácsadó tanfolyam

Szépségtanácsadó tanfolyam Ez a képzésünk már nem indítható! A Szépségtanácsadó képzés Országos Képzési Jegyzékben szerelő képzés, úgynevezett OKJ-s képzés volt. 2021. január 1-től már nem indíthatóak OKJ-s képzések, így ez képzés sem. Ehhez a képzési területhez kapcsolódóan hamarosan új képzéssel jelentkezünk. Olyan szakember képzése, aki a művészet-, divat-, és stílustörténeti ismereteit alkalmazva képes tanácsot adni [...]

Szociális gondozó és ápoló tanfolyam

Ez a képzésünk már nem indítható! A Szociális gondozó és ápoló tanfolyam képzés Országos Képzési Jegyzékben szerelő képzés, úgynevezett OKJ-s képzés volt. 2021. január 1-től már nem indíthatóak OKJ-s képzések, így ez képzés sem. Ehhez a képzési területhez kapcsolódóan hamarosan új képzéssel jelentkezünk.

Targoncavezető tanfolyam

Targoncát vezetne? Gyalogkíséretű, vezetőállásos vagy vezetőüléses targoncát vezetne munkájában? Szerezze meg nálunk a szükséges gépkezelő jogosítványát! Figyelem változtak a szabályok! Ezután csak jogosítvány szükséges a targoncák kezeléséhez.

Társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam

Ez a képzésünk már nem indítható! A Társadalombiztosítási ügyintéző képzés Országos Képzési Jegyzékben szerelő képzés, úgynevezett OKJ-s képzés volt. 2021. január 1-től már nem indíthatóak OKJ-s képzések, így ez képzés sem. Ehhez a képzési területhez kapcsolódóan hamarosan új képzéssel jelentkezünk.

Tűzvédelmi előadó tanfolyam

Piacképes tudást és szakmát szeretne? Tűzvédelmi előadóként jó eséllyel tud elhelyezkedni a munkaerőpiacon, hiszen egyre nagyobb igény van a jól képzett tűzvédelmi szakemberekre.

Tűzvédelmi főelőadó tanfolyam

A legveszélyesebb tűzveszélyességű gazdálkodó szervezetek, létesítmények  (pl: 500 fő befogadóképességű helység, létesítményi tűzoltóság esetén stb) tűzvédelmi feladatainak ellátására jogosító képzés. A 9/2015 (III.25.) BM rendelet alapján felsőszintű végzettségnek számít

Tűzvédelmi szakvizsga

Tűzvédelmi szakvizsga Egyes foglalkozási ágakban mint pl: hegesztés, nyílt láng használata, robbanás veszélyes anyagok felhasználása, éghető gáz lefejtése, gázpalack csere stb. jogszabályi előírás az 5 évenkénti tűzvédelmi szakvizsga. OKJ száma: -   Tűzvédelmi szakvizsga engedélyszáma: SZ031/1-2-3-5-6-14/05/2017   Tanfolyam indítása: 2022. április 14.   A Tűzvédelmi szakvizsga tanfolyam költségei: Szakáganként: 16.500 Ft/ fő   A Tűzvédelmi [...]

Vendéglátó eladó tanfolyam

Ez a képzésünk már nem indítható! A Vendéglátó eladó képzés Országos Képzési Jegyzékben szerelő képzés, úgynevezett OKJ-s képzés volt. 2021. január 1-től már nem indíthatóak OKJ-s képzések, így ez képzés sem. Ehhez a képzési területhez kapcsolódóan hamarosan új képzéssel jelentkezünk.

Villanyszerelő

Ez a képzésünk már nem indítható! A Villanyszerelő képzés Országos Képzési Jegyzékben szerelő képzés, úgynevezett OKJ-s képzés volt. 2021. január 1-től már nem indíthatóak OKJ-s képzések, így ez képzés sem. Ehhez a képzési területhez kapcsolódóan hamarosan új képzéssel jelentkezünk.