Képzési kínálatunk

Bérügyintéző tanfolyam

Olyan szakember képzése, aki a megszerzett elméleti és gyakorlati tudás birtokában képes ellátni a bérszámfejtéssel kapcsolatos feladatokat, intézni a munkaerő-gazdálkodáshoz kapcsolódó ügyeket, vezetni a nyilvántartásokat.

Boltvezető tanfolyam

Saját üzletet nyitna vagy már kereskedelemben dolgozik és szeretne üzletvezetővé válni? Boltvezető OKJ-s végzettségre van szüksége.

Élelmiszer-, és vegyiáru eladó tanfolyam

Élelmiszerboltban, ABC-ben, zöldségesben vagy akár hipermarketben dolgozna eladóként? Felkészült oktatóink, lényegre törő, gyakorlatorientált képzésünkön felkészítik az Élelmiszer- és vegyiáru eladó szakmára.

Emelőgép ügyintéző tanfolyam

Az emelőgépek üzemeltetéséért felelős személy számára szükséges végzettség. Emelőgép ügyintézőként jogosult szerkezeti vizsgálatok elvégzésére, dokumentálására.

Emelőgépkezelő tanfolyam

Munkája során darut, emelőkosarat, emelőállvány esetleg más emelőgépet kezel? Emelőgépkezelő képzésünkön megszerezheti a megfelelő végzettségeket hozzá.

Fakitermelő tanfolyam

Fakitermeléssel foglalkozik? Megismerné erdőterületeink jellemző növényfajtáit? Nem riad vissza a láncfűrész hangjától? Fakitermelő képzésünket ajánljuk mely után vállalkozóként is dolgozhat és mezőgazdasági és erdészeti jogosítványt is igényelhet.

Földmunka-, rakodó- és szállítógépkezelő tanfolyam

Árokásót, rakodógépet kezel? Szerezze meg Földmunka-, rakodó- és szállítógépkezelői OKJ-s bizonyítványát és a szükséges Gépkezelő jogosítványát egy helyen!

Hatósági vizsga

Már rendelkezik targoncák, emelőgépek, földmunkagépek kezeléséhez szükséges OKJ-s végzettséggel? Szeretné bővíteni a kezelhető gépek körét? Új gépcsoportra van szüksége a Gépkezelő jogosítványban? Nem kell teljes OKJ-s képzésen részt vennie! Jelentkezzen Hatósági vizsgánkra!

Kazángépész (12t/h felett)

A 21/2010. (V.14.) NFGM rendelet a kazános kezeléséhez szakképesítés meglétéhez köti. A legfeljebb 21 Mw teljesítményű illetve 30 t/h tömegáramú kazán kezeléséhez Kazángépész tanfolyam szükséges

Kazánkezelő tanfolyam

A 21/2010. (V.14.) NFGM rendelet a kazános kezeléséhez szakképesítés meglétéhez köti. A legfeljebb 7200 kW teljesítményű illetve 12 t/h tömegáramú kazán kezeléséhez Kazánkezelő tanfolyam szükséges

Kazános továbbképzés

A kazánok, nyomástartó edény rendszerek működtetői az OKJ-s végzettség megszerzése után 5 évenként ismeret megújító továbbképzésre kötelezettek, hogy a gyors léptékű technológiai fejlődést, szabványváltozásokat megismerhessék.

Kézápoló és műkörömépítő tanfolyam

Kreativitás, kézügyesség és jó kommunikáció jellemzi? Kézápoló és műkörömépítő szakmába kamatoztathatja ezeket a készségeit. Képzésünkön műkörömépítő mesterekről tanulhatja meg a szakmai fortélyait melyhez ajándék díszítőtréning is tartozik.

Kisgépkezelő tanfolyam

A veszélyes kisgépek használata előtt a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállaló által kezelt kisgépek biztonságos használatáról elméleti és gyakorlati oktatásban részesítse. Leggyakoribb gépek: fűkasza, fűnyíró, sövényvágó, döngölő béka, bontókalapács, kézi láncos emelő stb.

Kisgyermek gondozó – nevelő tanfolyam

Kedves, nyitott, türelmes, figyelmes személyiség? Akinek fontos, hogy a kisgyermekek szeretetteljes, gondoskodó környezetben növekedhessenek, fejlődhessenek. Kisgyermek gondozó – nevelő tanfolyamunkon felkészítjük a 0-3 éves korosztállyal való foglalkozás kihívásaira.

Kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam

A 21/2010. (V.14.) NFGM rendelet a kazános kezeléséhez szakképesítés meglétéhez köti. A legfeljebb 1400 kW teljesítményű illetve 2 t/h tömegáramú kazán kezeléséhez Kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam szükséges

Környezetvédelmi ügyintéző tanfolyam

A környezetvédelmi ügyintéző figyeli a szakmai jogszabályok és szabványok változásait, nyilvántartja a szennyezőanyag-kibocsátásokat, a környezeti adatokat, a védett természeti értékeket, a szennyezett területeket.

Kozmetikus tanfolyam

Olyan szakemberek képzése, akik naprakész tudással rendelkeznek szakterületükön, képesek alkalmazkodni, lépést tartani a folyamatosan változó, fejlődő szakmai követelményekkel.

Lábápoló tanfolyam

Olyan szakember képzése, aki a megszerzett elméleti és gyakorlati tudás birtokában képes színvonalas, a vendég igényeinek és az aktuális trendeknek megfelelő szolgáltatást nyújtani.

Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tanfolyam

A logisztikai és szállítmányozási ügyintéző feladata a logisztikai tevékenységek tervezése, lebonyolítása, a logisztikai rendszerrel kapcsolatos vezetői munka támogatása, valamint a szállítmányozási tevékenységgel kapcsolatban összehangolni, megtervezni és megszervezni az áru továbbítását a legoptimálisabb módon, a vezetői döntéseknek és iránymutatásoknak megfelelően.

Motorfűrész kezelő tanfolyam

Láncfűrésszel dolgozik? Kidöntött fák darabolását, gallyazását, választékolását és 6 cm átmérő alatti fák döntését Motorfűrész-kezelői végzettséggel is elvégezheti. A 83/2003. (VII.16.) alapján mezőgazdasági és erdészeti jogosítványt (zöld kiskönyv) is igényelhet.

Munkavédelmi képviselő tanfolyam

A legalább 20 főt foglalkoztató munkáltatóknál a munkavédelmi törvény előírásai alapján kötelező a munkavédelmi képviselő választás. A megválasztott képviselőknek először 16 órás majd 8 órás felkészítésen kell részt venni, hogy megismerjék a feladat ellátásához szükséges munkavédelmi ismereteket.

Munkavédelmi technikus tanfolyam

A munkavédelmi törvény előírásai alapján a munkáltatóknak rész vagy teljes munkaidős foglalkoztatás keretében munkavédelmi végzettségű szakembert szükséges alkalmazni. Szerezze meg nálunk a feladat ellátásához szükséges munkavédelmi végzettséget.

Műszaki cikk eladó tanfolyam

Tartós fogyasztási cikkek pl: TV-k, hűtő és mosógépek, háztartási elektronikai cikkek, jármű alkatrészek, építőanyagok forgalmazásával foglalkozik eladókén? Akár nagyáruházban, akár kisebb kereskedésben Műszaki cikk előadói végzettségre lehet szüksége.

Nyomástartóedény-gépész

Nyomástartóedény gépész tanfolyami végzettség szükségek minden hatósági felügyelet alá tartozó nyomástartó berendezések, rendszerek kezelését, működtetését végzők számára. A végzettséget a 12/2004. (II.13.) GKM rendelet írja elő.

Óvodai dajka tanfolyam

Szeret gyerekkel foglalkozni? Szívesen venne részt óvodáskorú gyerekek gondozásában, nevelésében? Az Óvodai dajka képzésünkön megismerheti azokat a szakmai ismereteket, amelyek ehhez a kedves, szeretetteljes munkakörhöz szükségesek.

Pedagógiai- és családsegítő munkatárs tanfolyam

Olyan szakember képzése, aki a megszerzett elméleti és gyakorlati tudás birtokában részt tud venni a pedagógus irányítása mellett az óvodás, iskolás korú gyermekek nevelésében, óvodai, iskolai életében.

Sportedző tanfolyam

Olyan szakember képzése, aki a szakképzettség birtokában, a sportág technikai, taktikai, játékrendszer-ismereteinek, játék- és versenyszabályainak megtanítását követően képes irányítani a sportolók, csapatok felkészülését, versenyeztetését. A korszerű pedagógiai és edzéselvek, módszerek elsajátítását követően képes a sportolók teljesítményének felmérésére, értékelésére, fejlesztésére, valamint az edzéstervek összeállítására, végrehajtásának irányítására, versenyek, edzőtáborok szervezésére.

Személy és vagyonőr tanfolyam

A Személy és vagyonőr végzettséggel rendelkezők képesek legyenek őrzési feladatokat ellátni különböző létesítményekben (kereskedelmi egységek, logisztikai központok ipari ingatlanok).

Szépségtanácsadó tanfolyam

Olyan szakember képzése, aki a művészet-, divat-, és stílustörténeti ismereteit alkalmazva képes tanácsot adni a vendégnek személyiségjegyeit, stílusát, életvitelét figyelembe véve sminkkel, frizurával, körömlakkozással, öltözékkel kapcsolatban.

Szociális asszisztens tanfolyam

Ha olyan végzettséget szeretne amely átfogó képet ad a szociális terület munkájáról, Szociális asszisztens tanfolyamunkat ajánljuk.  A végzettség megszerzése után szakosodhat gyermek és ifjúságvédelem, foglalkozás szervezés és mentálhigiéné területeire.

Szociális gondozó és ápoló tanfolyam

Empatikus? Segítőkészség jellemzi, elkötelezett személyiség?  Munkája során szeretne idős, rászoruló, fogyatékkal élő társainkon segíteni? Szociális gondozó és ápoló tanfolyam után idősek otthonában, szociális otthonban, egészségügyi központ dolgozhat.

Targoncavezető tanfolyam

Targoncát vezetne? Szerezze meg nálunk a megfelelő végzettségeket a Targoncavezető OKJ-s bizonyítványt és Gépkezelő jogosítványt.

Társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam

Olyan szakember képzése, aki a megszerzett elméleti és gyakorlati tudás birtokában képes a munkavállalókkal kapcsolatos bér- és társadalombiztosítási ügyeket intézni, nyilvántartásokat vezetni, adatot szolgáltatni a társadalombiztosítási szerveknek, nyilvántartani a kifizetett ellátásokat, ellátni a munkaerő-gazdálkodáshoz kapcsolódó feladatokat.

Tűzvédelmi előadó tanfolyam

A munkáltatók tűzvédelmi feladatainak ellátására készít fel középfokú Tűzvédelmi előadó képzésünk. Gyakorlott tűzvédelmi szakemberek segítik a felkészülést a szakmai vizsgákra!

Tűzvédelmi főelőadó tanfolyam

A legveszélyesebb tűzveszélyességű gazdálkodó szervezetek, létesítmények  (pl: 500 fő befogadóképességű helység, létesítményi tűzoltóság esetén stb) tűzvédelmi feladatainak ellátására jogosító képzés. A 9/2015 (III.25.) BM rendelet alapján felsőszintű végzettségnek számít

Tűzvédelmi szakvizsga

Tűzvédelmi szakvizsga Egyes foglalkozási ágakban mint pl: hegesztés, nyílt láng használata, robbanás veszélyes anyagok felhasználása, éghető gáz lefejtése, gázpalack csere stb. jogszabályi előírás az 5 évenkénti tűzvédelmi szakvizsga. OKJ száma: -   Tűzvédelmi szakvizsga engedélyszáma: SZ031/1-2-3-5-6-14/05/2017   Tanfolyam indítása: Megfelelő létszám esetén indul   A Tűzvédelmi szakvizsga tanfolyam költségei: Szakáganként: 16.500 Ft/ fő   A [...]

Vendéglátó eladó tanfolyam

Büfében, fagyizóban, gyorsétkezdében, kávézóban dolgozna? Meleg- hideg ételek, italok sütemények, fagylatok kiszolgálását végzők számára szervezzük Vendéglátó eladó tanfolyamunkat!

tarsadalombiztositasi-ugyintezo-berugyintezo-kepzes

Társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam

Olyan szakember képzése, aki a megszerzett elméleti és gyakorlati tudás birtokában képes a munkavállalókkal kapcsolatos bér- és társadalombiztosítási ügyeket intézni, nyilvántartásokat vezetni, adatot szolgáltatni a társadalombiztosítási szerveknek, nyilvántartani a kifizetett ellátásokat, ellátni a munkaerő-gazdálkodáshoz kapcsolódó feladatokat.

Tanfolyam indítása: 2020.12.07.

Tovább
action-athlete-barbell-841130

Sportedző tanfolyam

Olyan szakember képzése, aki a szakképzettség birtokában, a sportág technikai, taktikai, játékrendszer-ismereteinek, játék- és versenyszabályainak megtanítását követően képes irányítani a sportolók, csapatok felkészülését, versenyeztetését. A korszerű pedagógiai és edzéselvek, módszerek elsajátítását követően képes a sportolók teljesítményének felmérésére, értékelésére, fejlesztésére, valamint az edzéstervek összeállítására, végrehajtásának irányítására, versenyek, edzőtáborok szervezésére.

Tanfolyam indítása: Megfelelő létszám esetén indul

Tovább
Teacher and group of kids in kindergarten

Pedagógiai- és családsegítő munkatárs tanfolyam

Olyan szakember képzése, aki a megszerzett elméleti és gyakorlati tudás birtokában részt tud venni a pedagógus irányítása mellett az óvodás, iskolás korú gyermekek nevelésében, óvodai, iskolai életében.

Tanfolyam indítása: 2020.11.23.

Tovább
Manicurist looks at the camera and smiling

Szépségtanácsadó tanfolyam

Olyan szakember képzése, aki a művészet-, divat-, és stílustörténeti ismereteit alkalmazva képes tanácsot adni a vendégnek személyiségjegyeit, stílusát, életvitelét figyelembe véve sminkkel, frizurával, körömlakkozással, öltözékkel kapcsolatban.

Tanfolyam indítása: 2020.11.11.

Tovább
labapolo

Lábápoló tanfolyam

Olyan szakember képzése, aki a megszerzett elméleti és gyakorlati tudás birtokában képes színvonalas, a vendég igényeinek és az aktuális trendeknek megfelelő szolgáltatást nyújtani.

Tanfolyam indítása: 2020.04.17

Tovább
kozmetikus-kepzes

Kozmetikus tanfolyam

Olyan szakemberek képzése, akik naprakész tudással rendelkeznek szakterületükön, képesek alkalmazkodni, lépést tartani a folyamatosan változó, fejlődő szakmai követelményekkel.

Tanfolyam indítása: 2020.12.11.

Tovább
IT Professional

Bérügyintéző tanfolyam

Olyan szakember képzése, aki a megszerzett elméleti és gyakorlati tudás birtokában képes ellátni a bérszámfejtéssel kapcsolatos feladatokat, intézni a munkaerő-gazdálkodáshoz kapcsolódó ügyeket, vezetni a nyilvántartásokat.

Tanfolyam indítása: 2020.12.07.

Tovább
szemely-es-vagyonor-kepzes

Személy és vagyonőr tanfolyam

A Személy és vagyonőr végzettséggel rendelkezők képesek legyenek őrzési feladatokat ellátni különböző létesítményekben (kereskedelmi egységek, logisztikai központok ipari ingatlanok).

Tanfolyam indítása: 2020.11.23.

Tovább
logisztika-es-szallitmanyozasi-ugyintezo-kepzes

Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tanfolyam

A logisztikai és szállítmányozási ügyintéző feladata a logisztikai tevékenységek tervezése, lebonyolítása, a logisztikai rendszerrel kapcsolatos vezetői munka támogatása, valamint a szállítmányozási tevékenységgel kapcsolatban összehangolni, megtervezni és megszervezni az áru továbbítását a legoptimálisabb módon, a vezetői döntéseknek és iránymutatásoknak megfelelően.

Tanfolyam indítása: 2020.09.14.

Tovább
kornyezetvedelmi-ugyintezo-kepzes

Környezetvédelmi ügyintéző tanfolyam

A környezetvédelmi ügyintéző figyeli a szakmai jogszabályok és szabványok változásait, nyilvántartja a szennyezőanyag-kibocsátásokat, a környezeti adatokat, a védett természeti értékeket, a szennyezett területeket.

Tanfolyam indítása: 2020.06.29.

Tovább
nyomastarto-edeny-gepesz-kepzes

Nyomástartóedény-gépész

Nyomástartóedény gépész tanfolyami végzettség szükségek minden hatósági felügyelet alá tartozó nyomástartó berendezések, rendszerek kezelését, működtetését végzők számára. A végzettséget a 12/2004. (II.13.) GKM rendelet írja elő.

Tanfolyam indítása: Megfelelő létszám esetén indul

Tovább
kazankezelo-kazanos-tovabbkepzes

Kazános továbbképzés

A kazánok, nyomástartó edény rendszerek működtetői az OKJ-s végzettség megszerzése után 5 évenként ismeret megújító továbbképzésre kötelezettek, hogy a gyors léptékű technológiai fejlődést, szabványváltozásokat megismerhessék.

Tanfolyam indítása: Megfelelő létszám esetén indul

Tovább
foldmunka-rakodo-es-anyagmozgato-gepkezelo-kepzes

Földmunka-, rakodó- és szállítógépkezelő tanfolyam

Árokásót, rakodógépet kezel? Szerezze meg Földmunka-, rakodó- és szállítógépkezelői OKJ-s bizonyítványát és a szükséges Gépkezelő jogosítványát egy helyen!

Tanfolyam indítása: 2020.09.23.-11.04.-12.15.

Tovább
kisteljesitmenyu-kazanfuto-kepzes

Kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam

A 21/2010. (V.14.) NFGM rendelet a kazános kezeléséhez szakképesítés meglétéhez köti. A legfeljebb 1400 kW teljesítményű illetve 2 t/h tömegáramú kazán kezeléséhez Kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam szükséges

Tanfolyam indítása: 2020.11.23.

Tovább
tuzvedelmi-foeloado-kepzes

Tűzvédelmi főelőadó tanfolyam

A legveszélyesebb tűzveszélyességű gazdálkodó szervezetek, létesítmények  (pl: 500 fő befogadóképességű helység, létesítményi tűzoltóság esetén stb) tűzvédelmi feladatainak ellátására jogosító képzés. A 9/2015 (III.25.) BM rendelet alapján felsőszintű végzettségnek számít

Tanfolyam indítása: 2020.12.15.

Tovább
kisgepkezelo-kepzes

Kisgépkezelő tanfolyam

A veszélyes kisgépek használata előtt a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállaló által kezelt kisgépek biztonságos használatáról elméleti és gyakorlati oktatásban részesítse. Leggyakoribb gépek: fűkasza, fűnyíró, sövényvágó, döngölő béka, bontókalapács, kézi láncos emelő stb.

Tanfolyam indítása: Megfelelő létszám esetén indul

Tovább
kazangepesz-kepzes

Kazángépész (12t/h felett)

A 21/2010. (V.14.) NFGM rendelet a kazános kezeléséhez szakképesítés meglétéhez köti. A legfeljebb 21 Mw teljesítményű illetve 30 t/h tömegáramú kazán kezeléséhez Kazángépész tanfolyam szükséges

Tanfolyam indítása: 2020.11.23.

Tovább
kazankezelo-kazanos-tovabbkepzes

Kazánkezelő tanfolyam

A 21/2010. (V.14.) NFGM rendelet a kazános kezeléséhez szakképesítés meglétéhez köti. A legfeljebb 7200 kW teljesítményű illetve 12 t/h tömegáramú kazán kezeléséhez Kazánkezelő tanfolyam szükséges

Tanfolyam indítása: 2020.11.23.

Tovább
kezapolo-mukoromepito-kepzes

Kézápoló és műkörömépítő tanfolyam

Kreativitás, kézügyesség és jó kommunikáció jellemzi? Kézápoló és műkörömépítő szakmába kamatoztathatja ezeket a készségeit. Képzésünkön műkörömépítő mesterekről tanulhatja meg a szakmai fortélyait melyhez ajándék díszítőtréning is tartozik.

Tanfolyam indítása: 2020.12.04.

Tovább
New small business

Boltvezető tanfolyam

Saját üzletet nyitna vagy már kereskedelemben dolgozik és szeretne üzletvezetővé válni? Boltvezető OKJ-s végzettségre van szüksége.

Tanfolyam indítása: 2020.11.09.

Tovább
elelmiszer-es-vegyiaru-elado-kepzes

Élelmiszer-, és vegyiáru eladó tanfolyam

Élelmiszerboltban, ABC-ben, zöldségesben vagy akár hipermarketben dolgozna eladóként? Felkészült oktatóink, lényegre törő, gyakorlatorientált képzésünkön felkészítik az Élelmiszer- és vegyiáru eladó szakmára.

Tanfolyam indítása: 2020.11.25.

Tovább
Portrait of smiling waitress standing with arms crossed

Vendéglátó eladó tanfolyam

Büfében, fagyizóban, gyorsétkezdében, kávézóban dolgozna? Meleg- hideg ételek, italok sütemények, fagylatok kiszolgálását végzők számára szervezzük Vendéglátó eladó tanfolyamunkat!

Tanfolyam indítása: 2020.11.26.

Tovább
muszaki-cikk-elado-lepzes

Műszaki cikk eladó tanfolyam

Tartós fogyasztási cikkek pl: TV-k, hűtő és mosógépek, háztartási elektronikai cikkek, jármű alkatrészek, építőanyagok forgalmazásával foglalkozik eladókén? Akár nagyáruházban, akár kisebb kereskedésben Műszaki cikk előadói végzettségre lehet szüksége.

Tanfolyam indítása: Megfelelő létszám esetén indul

Tovább
Chain saw

Motorfűrész kezelő tanfolyam

Láncfűrésszel dolgozik? Kidöntött fák darabolását, gallyazását, választékolását és 6 cm átmérő alatti fák döntését Motorfűrész-kezelői végzettséggel is elvégezheti. A 83/2003. (VII.16.) alapján mezőgazdasági és erdészeti jogosítványt (zöld kiskönyv) is igényelhet.

Tanfolyam indítása: Megfelelő létszám esetén indul

Tovább
cutting a branch with chainsaw

Fakitermelő tanfolyam

Fakitermeléssel foglalkozik? Megismerné erdőterületeink jellemző növényfajtáit? Nem riad vissza a láncfűrész hangjától? Fakitermelő képzésünket ajánljuk mely után vállalkozóként is dolgozhat és mezőgazdasági és erdészeti jogosítványt is igényelhet.

Tanfolyam indítása: Megfelelő létszám esetén indul

Tovább
Group of seniors walking in the park

Szociális gondozó és ápoló tanfolyam

Empatikus? Segítőkészség jellemzi, elkötelezett személyiség?  Munkája során szeretne idős, rászoruló, fogyatékkal élő társainkon segíteni? Szociális gondozó és ápoló tanfolyam után idősek otthonában, szociális otthonban, egészségügyi központ dolgozhat.

Tanfolyam indítása: Megfelelő létszám esetén indul

Tovább
kisgyermek-gondozo-kepzes

Kisgyermek gondozó – nevelő tanfolyam

Kedves, nyitott, türelmes, figyelmes személyiség? Akinek fontos, hogy a kisgyermekek szeretetteljes, gondoskodó környezetben növekedhessenek, fejlődhessenek. Kisgyermek gondozó – nevelő tanfolyamunkon felkészítjük a 0-3 éves korosztállyal való foglalkozás kihívásaira.

Tanfolyam indítása: 2020.10.28.

Tovább
Nurse caring about elder woman

Szociális asszisztens tanfolyam

Ha olyan végzettséget szeretne amely átfogó képet ad a szociális terület munkájáról, Szociális asszisztens tanfolyamunkat ajánljuk.  A végzettség megszerzése után szakosodhat gyermek és ifjúságvédelem, foglalkozás szervezés és mentálhigiéné területeire.

Tanfolyam indítása: Megfelelő létszám esetén indul

Tovább
ovodai-dajka-kepzes

Óvodai dajka tanfolyam

Szeret gyerekkel foglalkozni? Szívesen venne részt óvodáskorú gyerekek gondozásában, nevelésében? Az Óvodai dajka képzésünkön megismerheti azokat a szakmai ismereteket, amelyek ehhez a kedves, szeretetteljes munkakörhöz szükségesek.

Tanfolyam indítása: 2020.12.07.

Tovább
emelogepkezelo-kepzes

Emelőgépkezelő tanfolyam

Munkája során darut, emelőkosarat, emelőállvány esetleg más emelőgépet kezel? Emelőgépkezelő képzésünkön megszerezheti a megfelelő végzettségeket hozzá.

Tanfolyam indítása: 2020.09.23.-11.04-12.15.

Tovább
targoncavezeto-kepzes

Targoncavezető tanfolyam

Targoncát vezetne? Szerezze meg nálunk a megfelelő végzettségeket a Targoncavezető OKJ-s bizonyítványt és Gépkezelő jogosítványt.

Tanfolyam indítása: 2020.09.23. , 2020.11.04. , 2020.12.15.

Tovább
tuzvedelmi-szakvizsga

Tűzvédelmi szakvizsga

Tűzvédelmi szakvizsga Egyes foglalkozási ágakban mint pl: hegesztés, nyílt láng használata, robbanás veszélyes anyagok felhasználása, éghető gáz lefejtése, gázpalack csere stb. jogszabályi előírás az 5 évenkénti tűzvédelmi szakvizsga. OKJ száma: -   Tűzvédelmi szakvizsga engedélyszáma: SZ031/1-2-3-5-6-14/05/2017   Tanfolyam indítása: Megfelelő létszám esetén indul   A Tűzvédelmi szakvizsga tanfolyam költségei: Szakáganként: 16.500 Ft/ fő   A [...]
Tanfolyam indítása: Megfelelő létszám esetén indul

Tovább
munkavedelmi-kepviselo-kepzes

Munkavédelmi képviselő tanfolyam

A legalább 20 főt foglalkoztató munkáltatóknál a munkavédelmi törvény előírásai alapján kötelező a munkavédelmi képviselő választás. A megválasztott képviselőknek először 16 órás majd 8 órás felkészítésen kell részt venni, hogy megismerjék a feladat ellátásához szükséges munkavédelmi ismereteket.

Tanfolyam indítása: 2020.10.26/27.

Tovább
emelogepugyintezo-kepzes

Emelőgép ügyintéző tanfolyam

Az emelőgépek üzemeltetéséért felelős személy számára szükséges végzettség. Emelőgép ügyintézőként jogosult szerkezeti vizsgálatok elvégzésére, dokumentálására.

Tanfolyam indítása: 2020.10.20.

Tovább
hatosagi-vizsga

Hatósági vizsga

Már rendelkezik targoncák, emelőgépek, földmunkagépek kezeléséhez szükséges OKJ-s végzettséggel? Szeretné bővíteni a kezelhető gépek körét? Új gépcsoportra van szüksége a Gépkezelő jogosítványban? Nem kell teljes OKJ-s képzésen részt vennie! Jelentkezzen Hatósági vizsgánkra!

Tanfolyam indítása: Megfelelő létszám esetén indul

Tovább
tuzvedelmi-eloado-kepzes

Tűzvédelmi előadó tanfolyam

A munkáltatók tűzvédelmi feladatainak ellátására készít fel középfokú Tűzvédelmi előadó képzésünk. Gyakorlott tűzvédelmi szakemberek segítik a felkészülést a szakmai vizsgákra!

Tanfolyam indítása: 2020.09.25.

Tovább
munkavedelmi-technikus-kepzes

Munkavédelmi technikus tanfolyam

A munkavédelmi törvény előírásai alapján a munkáltatóknak rész vagy teljes munkaidős foglalkoztatás keretében munkavédelmi végzettségű szakembert szükséges alkalmazni. Szerezze meg nálunk a feladat ellátásához szükséges munkavédelmi végzettséget.

Tanfolyam indítása: 2020.10.29.

Tovább