Szociális Terület

Dajka tanfolyam

Szeret gyerekkel foglalkozni? Szívesen venne részt óvodáskorú gyerekek gondozásában, nevelésében? A Dajka képzésünkön megismerheti azokat a szakmai ismereteket, amelyek ehhez a kedves, szeretetteljes munkakörhöz szükségesek.

Kisgyermek gondozó – nevelő tanfolyam

Kedves, nyitott, türelmes, figyelmes személyiség? Akinek fontos, hogy a kisgyermekek szeretetteljes, gondoskodó környezetben növekedhessenek, fejlődhessenek. Kisgyermek gondozó – nevelő tanfolyamunkon felkészítjük a 0-3 éves korosztállyal való foglalkozás kihívásaira.

Pedagógiai munkatárs (Pedagógiai asszisztens) tanfolyam

Szeret gyermekekkel foglalkozni? A pedagógiai asszisztens képzés elvégzésével olyan elméleti és gyakorlati tudást szerez, melynek birtokában hatékonyan tud részt venni a pedagógusok felügyelete mellett az óvodás és iskoláskorú gyermekek nevelésében.

Szociális gondozó és ápoló tanfolyam

Ez a képzésünk már nem indítható! A Szociális gondozó és ápoló tanfolyam képzés Országos Képzési Jegyzékben szerelő képzés, úgynevezett OKJ-s képzés volt. 2021. január 1-től már nem indíthatóak OKJ-s képzések, így ez képzés sem. Ehhez a képzési területhez kapcsolódóan hamarosan új képzéssel jelentkezünk.