Műszaki tanfolyamok

Emelőgép ügyintéző tanfolyam

Az emelőgépek üzemeltetéséért felelős személy számára szükséges végzettség. Emelőgép ügyintézőként jogosult szerkezeti vizsgálatok elvégzésére, dokumentálására.

Emelőgépkezelő tanfolyam

Emelőgépet kezelne? Emelőkosárral, emelőállvánnyal, híddaruval, bakdaruval dolgozik? Szerezze meg nálunk a szükséges gépkezelő jogosítványát! Figyelem változtak a szabályok! Ezután csak jogosítvány szükséges az emelőgépek kezeléséhez.

Földmunka és rakodógépkezelő tanfolyam

Földmunkagépet kezelne? Árokásóval, homlokrakodóval, kotróval dolgozik? Szerezze meg nálunk a szükséges gépkezelő jogosítványát! Figyelem változtak a szabályok! Ezután csak jogosítvány szükséges az földmunka és rakodógépek kezeléséhez.

Hatósági vizsga – Gépkezelő tanfolyam

Már rendelkezik targoncák, emelőgépek, földmunkagépek kezeléséhez szükséges OKJ-s végzettséggel? Szeretné bővíteni a kezelhető gépek körét? Új gépcsoportra van szüksége a Gépkezelő jogosítványban? Nem kell teljes OKJ-s képzésen részt vennie! Jelentkezzen Hatósági vizsgánkra!

Kazángépész (12t/h felett)

A 21/2010. (V.14.) NFGM rendelet a kazános kezeléséhez szakképesítés meglétéhez köti. A legfeljebb 21 Mw teljesítményű illetve 30 t/h tömegáramú kazán kezeléséhez Kazángépész tanfolyam szükséges

Kazánkezelő tanfolyam

A 21/2010. (V.14.) NFGM rendelet a kazános kezeléséhez szakképesítés meglétéhez köti. A legfeljebb 7200 kW teljesítményű illetve 12 t/h tömegáramú kazán kezeléséhez Kazánkezelő tanfolyam szükséges

Kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam

A 21/2010. (V.14.) NFGM rendelet a kazános kezeléséhez szakképesítés meglétéhez köti. A legfeljebb 1400 kW teljesítményű illetve 2 t/h tömegáramú kazán kezeléséhez Kisteljesítményű kazánfűtő tanfolyam szükséges

Környezetvédelmi ügyintéző tanfolyam

Ez a képzésünk már nem indítható! A Környezetvédelmi ügyintéző képzés Országos Képzési Jegyzékben szerelő képzés, úgynevezett OKJ-s képzés volt. 2021. január 1-től már nem indíthatóak OKJ-s képzések, így ez képzés sem. Ehhez a képzési területhez kapcsolódóan hamarosan új képzéssel jelentkezünk.

Munkavédelmi előadó tanfolyam

Piacképes tudást és szakmát szeretne? Munkavédelmi előadóként jó eséllyel tud elhelyezkedni a munkaerőpiacon, hiszen egyre nagyobb igény van a jól képzett munkavédelmi szakemberekre.

Nyomástartóedény-gépész

Nyomástartóedény gépész tanfolyami végzettség szükségek minden hatósági felügyelet alá tartozó nyomástartó berendezések, rendszerek kezelését, működtetését végzők számára. A végzettséget a 12/2004. (II.13.) GKM rendelet írja elő.

Targoncavezető tanfolyam

Targoncát vezetne? Gyalogkíséretű, vezetőállásos vagy vezetőüléses targoncát vezetne munkájában? Szerezze meg nálunk a szükséges gépkezelő jogosítványát! Figyelem változtak a szabályok! Ezután csak jogosítvány szükséges a targoncák kezeléséhez.

Tűzvédelmi előadó tanfolyam

Piacképes tudást és szakmát szeretne? Tűzvédelmi előadóként jó eséllyel tud elhelyezkedni a munkaerőpiacon, hiszen egyre nagyobb igény van a jól képzett tűzvédelmi szakemberekre.

Tűzvédelmi főelőadó tanfolyam

A legveszélyesebb tűzveszélyességű gazdálkodó szervezetek, létesítmények  (pl: 500 fő befogadóképességű helység, létesítményi tűzoltóság esetén stb) tűzvédelmi feladatainak ellátására jogosító képzés. A 9/2015 (III.25.) BM rendelet alapján felsőszintű végzettségnek számít

Villanyszerelő

Ez a képzésünk már nem indítható! A Villanyszerelő képzés Országos Képzési Jegyzékben szerelő képzés, úgynevezett OKJ-s képzés volt. 2021. január 1-től már nem indíthatóak OKJ-s képzések, így ez képzés sem. Ehhez a képzési területhez kapcsolódóan hamarosan új képzéssel jelentkezünk.