Kereskedelem és Vendéglátás

Boltvezető tanfolyam

Ez a képzésünk már nem indítható! A Boltvezető képzés Országos Képzési Jegyzékben szerelő képzés, úgynevezett OKJ-s képzés volt. 2021. január 1-től már nem indíthatóak OKJ-s képzések, így ez képzés sem. Ehhez a képzési területhez kapcsolódóan hamarosan új képzéssel jelentkezünk.

Élelmiszer eladó tanfolyam

Élelmiszerboltban, ABC-ben, vagy akár hipermarketben dolgozna eladóként? Felkészült oktatóink, lényegre törő, gyakorlatorientált képzésünkön felkészítik az élelmiszer eladó szakmákra.

Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tanfolyam

Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tanfolyam Ez a képzésünk már nem indítható! A Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző képzés Országos Képzési Jegyzékben szerelő képzés, úgynevezett OKJ-s képzés volt. 2021. január 1-től már nem indíthatóak OKJ-s képzések, így ez képzés sem. Ehhez a képzési területhez kapcsolódóan hamarosan új képzéssel jelentkezünk. A logisztikai és szállítmányozási ügyintéző feladata a logisztikai [...]

Műszaki eladó tanfolyam

Műszaki boltban dolgozna eladóként? Felkészült oktatóink, lényegre törő, gyakorlatorientált képzésünkön felkészítik a műszaki eladó szakmára.

Ruházati eladó tanfolyam

Ruházati boltban dolgozna eladóként? Felkészült oktatóink, lényegre törő, gyakorlatorientált képzésünkön felkészítik a ruházati eladó szakmákra.

Személy és vagyonőr tanfolyam

A személy-és vagyonőrök mindennapi munkájukkal hozzájárulnak adott közigazgatási terület vagy objektum védelméhez, közbiztonságának növeléséhez, a szervezett sport, kulturális, politikai rendezvény zavartalan lebonyolításához, parkolóhelyek őrzéséhez, szállítmányok biztosításához, kíséréséhez. Megnőtt a társadalmi szintű elfogadottsága a személy-és vagyonőri munkának, a munkaerőpiacon keresett szakképesítéssé nőtte ki magát.

Vendéglátó eladó tanfolyam

Ez a képzésünk már nem indítható! A Vendéglátó eladó képzés Országos Képzési Jegyzékben szerelő képzés, úgynevezett OKJ-s képzés volt. 2021. január 1-től már nem indíthatóak OKJ-s képzések, így ez képzés sem. Ehhez a képzési területhez kapcsolódóan hamarosan új képzéssel jelentkezünk.