Bemutatkozás

Felnőttképzéssel, vagyis tanfolyami formában megvalósuló szakmai képzések szervezésével foglalkozó vállalkozás vagyunk. Tanfolyamainkon a résztvevők a Kormány Hivatalok Foglalkoztatási osztályai (korábban munkaügyi központok) támogatásával, egyéni finanszírozásból vagy munkáltatói megrendelés alapján vesznek részt.
Ügyfélszolgálati irodánk Miskolcon a Csabai kapu 25. alatt található, ahol készséggel állunk rendelkezésre személyesen, a 46/401-006-os telefonon vagy az info@oktatatasi-studio.hu email címen feltett kérdéseikre.

Több mint 20 éves szakmai tapasztalatunk alapján elkötelezettek vagyunk a hosszútávu kölcsönös előnyökkel járó együttműködésben. Ennek köszönhetően évente több mint 80 képzést és vizsgát bonyolítunk, szervezünk, az Észak-magyarországi régióban. Képzéseinken közel 1500 fő vesz részt évente.
Büszkék vagyunk oktatóinkkal, partnereinkkel és képzéseink résztvevőivel kialakított jó kapcsolatainkra, derűs segítőkészségünkre és elkötelezettségünkre az oktatás, tanulás fontossága mellett.

Az Oktatási Stúdió munkatársai

Skoda Lászlóné
Ügyvezető
Telefon: 46/401-006
E-mail: skoda.laszlone@oktatasi-studio.hu

 

Skoda Tamás
Ügyvezető
Telefon: 46/401-006
E-mail: skoda.tamas@oktatasi-studio.hu

 

Karacsiné Somogyi Zsanett
Szakmai vezető
Telefon: 46/401-006
E-mail: somogyi.zsanett@oktatasi-studio.hu

Bánfalviné Szőke Angelika
Képzés szervező
Műszaki, mezőgazdasági képzések
Telefon: 46/401-006
E-mail: szoke.angelika@oktatasi-studio.hu

 

Pétervári Kornélia
Képzés szervező
Kereskedelmi, szociális képzések
Telefon: 46/401-006
E-mail: petervari.kornelia@oktatasi-studio.hu

 

Czimre Attila
Képzés szervező
Kereskedelmi, élelmiszeripari, munkavédelmi, tűzvédelmi képzések
Telefon: 46/401-006
E-mail: czimre.attila@oktatasi-studio.hu

Az Oktatási Stúdió minőségpolitikája

Az Oktatási Stúdió ’90 Kft. célja minőségpolitikájának megfogalmazásakor, az intézmény irányításának súlypontjainak megfogalmazása és megadása. A Szakmai Tanácsadó Testület által jóváhagyott minőségpolitika ügyfélszolgálati irodánkban hozzáférhető a képzésben résztvevők, az oktatók, a partnereink valamint leendő hallgatóink, partnereink részére. A minőségpolitika keretet ad a minőségcélok kitűzéséhez.
Az Oktatási Stúdió ’90 Kft. szakembergárdája 15 éve foglalkozik felnőttek számára szakképző tanfolyamok szervezésével, ez mintegy 40-50 képzést és 900 – 1000 végzett hallgatót jelent évente.
Annak érdekében, hogy eleget tegyünk megrendelőink, ügyfeleink és környezetünk elvárásainak, az Oktatási Stúdió ’90 Kft. minden munkatársa elkötelezi magát a következők mellett:

  • Megfelelünk a Felnőttképzési Vállalkozások Szövetsége minősített tagjaként a minőségirányítási szabvány követelményeinek a kidolgozott és bevezetett minőségbiztosítási rendszerünkkel.
  • Eleget teszünk vevőink elvárásainak pontos és megbízható teljesítéssel, valamint az oktatás támogató szolgáltatások biztosításával. Vevőink tájékoztatására megbízható információkkal szolgálunk a képzési tematikákról és az oktatás egyéb részleteiről.
  • Felelősségteljes üzletpolitikát folytatunk munkatársainkkal (kiszámíthatóság, pontosság és megbízhatóság), valamint tágabban vett gazdasági környezetünkkel szemben.
  • Mérjük teljesítményünket, hogy a mérések eredményét alapul használhassuk fejlesztéseinkhez. Társaságunk hatékonyságát folyamatosan figyelemmel kísérjük és növeljük, hogy megfeleljünk a tulajdonosok elvárásainak.
  • Rendszeresen fejlesztjük képzési tematikánkat és módszereinket megrendelőink és ügyfeleink igényeinek megfelelően.
  • Nyomon követjük, ügyfeleink hogyan hasznosítják a nálunk szerzett ismereteket. Folyamatos fejlesztéssel gondoskodunk róla, hogy szolgáltatásaink megfeleljenek a gazdasági élet gyorsan változó követelményeinek.
  • Tevékenységünket a felnőttoktatásra vonatkozó és egyéb vonatkozó jogszabályokat betartva folytatjuk, a jogszabályokban megfogalmazott társadalmi igények figyelembe vételével.